Krishna Logo
qa training in canada now
Divied
Call: Anusha @ 1 (877) 864-8462

 

Latest News
Home Navigation Divied
INTERVIEW Navigation Divied QTP INTERVIEW QUESITONS
Showing 401 - 410 of 469 Previous | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | Next
QTP INTERVIEW QUESITONS
 
401. What Are The Benefits Of Step Generator?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: Step generator is a library function and utility object. Through this we can generate recordable and non recordable steps, utility statements and built in functions.

 
 
402. How To Generate Non Recordable Steps?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: Using step generator we can generate non recordable steps.

 
 
403. How To Synchronize QTP And AUT?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: For synchronization of QTP and AUT, QTP is providing below methods

  • Wait statements
  • Synchronization points
  • Escalating tool default synchronization time
  • Sync method
  • Using exit property also can be used.

 
 
404. What Is Synchronization?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: It is process of matching the speed of both AUT and QTP in order to get proper execution and results.

 
 
405. How To Generate Basic Scripts From Manual Test Cases In QTP?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: To generate basic tests QTP provides

  • Object repository: Recording or shared object repository
  • Descriptive programming: Programmatic descriptions

 
 
406. What Test Cases Cannot Be Automated?
Date Posted: 06/27/2012

Ans:

  • Vigorously changing functionality
  • Test cases that necessitate more human interactions
  • CUI (Command user interface) based test cases.

 
 
407. What Is The Extension Of Code File And Object Repository File Ion QTP?
Date Posted: 06/27/2012

Ans:  The code extension file is .vbs and object repository is .tsr

 
 
408. What Does It Mean When A Check Point Is In Red Color? What Do You Do?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: A red color indicates the failure. Here we analyze the cause for failure whether it is environmental issue or application issue or script issue.

 
 
409. How To Verify The Cursor Focus Of Certain Field?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: The focus property of “Get RO property” method can be used.

 
 
410. What Is Scripting Language Of QTP?
Date Posted: 06/27/2012

Ans: VB script.

 
Showing 401 - 410 of 469 Previous | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | Next
Shadow Bottom
 
 
© 2005 -